Rozjeďte to s Fluiballem!

 

 

Od profi MMA zápasníků až po fyzioterapeuty

Tak by se dalo popsat široké využití medicinbalu Reax Fluiball. V tomto článku najdete několik praktických ukázek, jak pracovat s tímto vysoce efektivním, vodou plněným parťákem pro váš trénink. Díky naplnění vodou se jedná o pomůcku, která zvyšuje reflexy, zapojuje zanedbávané svalstvo a působí blahodárně na vyčištění mysli.

 

Začneme zostra, protože Míra Brož (@inkvizitor_mma) si dal nejenom pořádně do těla, ale provedl i zátěžový test, co Reax Fluiball vydrží. Tohle bez trenéra raději nezkoušejte. Tekutá náplň uvnitř zvyšuje nároky na stabilitu v nepředvídatelných situacích. 

 

 

Workoutér a podnikatel Honza si to naopak užívá venku na vzduchu (@byznysmentor). Vybral si Fluiball o váze 10 kg. Pokud za sebou nemáte silovou přípravu a nejste zvyklí na vyšší fyzickou zátěž, zvolte nižší váhu. Takto můžete využít Fluibal například pro zvýšení náročnosti sedů-lehů a intenzivnější zapojení spodních zad, pomocí kterých tlumíte náraz po dopadu míče zpět.    

 

 

Pokud vás trápí specifické problémy s pohybovým aparátem, Fluiball vám také pomůže. Mrkněte se jak s ním pracují například ve Fyzioterapii v Klánovicích. více videí najdete na samotném Instagram profilu @fyzioklanovice.

 

 

Reax Fluiball je cvičební pomůcka širokých možností a nepřeberného množství cviků. Ostatně, podívejte se na další videa přímo od výrobce a inspirujte se před dalším tréninkem.

 

 

Množství cviků, které můžete provádět je omezeno jen vaší vlastní fantazií...

 

  

 

Dopřejte svému tělu vyšší výkon, neuromuskulární stimulaci a vraťte se s k samotné podstatě pohybu.

 

Reax Fluiball si prohlédněte ZDE

Zpět do obchodu